Nuxe kosár

Fizetési feltételek

Kedves Vásárlónk!
Megrendelését többféleképpen is kifizetheti:

Készpénzzel 

GLS Futárszolgálattal utánvéttelA megrendelés leadásánál válassza ki, hogy utánvéttel szeretne fizetni. Ebben az esetben a csomag átvételekor kell a futárszolgálat munkatársának átadnia a pénzt. Kérjük, minden esetben nézze meg az átvett csomag tartalmát és állapotát. Ha esetleges sérült a megrendelt termék, akkor a futárnak szíveskedjék azonnal jelezni.

Előreutalással 

Bankszámlaszámra utalva: CIB bank 1070-0440-4284-3809-5110-0005. Kérjük, a megjegyzésbe a merendelés sorszámát írja be, hogy könnyebben be tudjuk azonosítani.

Bankkártyával 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.