Hozzájárulok, hogy az INTERLOG Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Nuxe kosár

Fizetési feltételek

Megrendelését többféleképpen is kifizetheti

Készpénzzel 

Gls futárszolgálattal utánvéttelA megrendelés leadásánál válassza ki, hogy utánvéttel szeretne fizetni. Ebben az esetben a csomag átvételekor kell a futárszolgálat munkatársának átadnia a pénzt. Kérjük minden esetben nézze meg az átvett csomag tartalmát és állapotát. Ha esetleges sérült e megrendelt termék akkor a futárrnak azonnal jeleznie kell.

Előreutalással 

Bankszámlaszámra utalva: CIB bank 1070-0440-4284-3809-5110-0005. Kérjük a megjegyzésbe a merendelés sorszámát írja be, hogy könnyebben be tudjuk azonosítani.

Bankkártyával 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.