Nuxe kosár

A Nuxe-ről

A NUXE filozófiájának középpontjában a Nő és a növények állnak, az inspirációját a gyógyszerészeti hagyományok és a növényi hatóanyagok hasznosításának egyesítéséből meríti. A NUXE természetes eredetű összetevőket használ és a növényi eredetű aktív hatóanyagokat eddig példátlan méretben hasznosítja, mint például a kék lótuszvirág, a mályva, a levendula, a mimóza, a jázmin és egyéb növények értékes magjai.

A fenntartható fejlődés biztosítása mindig is a NUXE mindennapjainak része volt, már jóval azelőtt, hogy ez napjaink egyik legégetőbb kérdésévé vált volna. A természet tisztelete a kezdetektől fogva a NUXE szívügye volt: a termékei egyesítik a hatékonyságot, a biztonságot és az alacsony környezetkárosító hatásokat szigorú feltételek mellett kifejlesztett összetételük révén. A felelősségteljes hulladékgazdálkodás szerint optimalizál.

EGY TÖRTÉNET A SZENVEDÉLYRŐL, A NŐRŐL ÉS A NÖVÉNYEKRŐL 

A NUXE és Aliza Jabés története egymástól elválaszthatatlan. Fiatal korától lenyűgözte a növények kimeríthetetlen ereje, kutatógyógyszerész édesapja pedig meggyőzte, hogy a legjelentősebb terápiás felfedezések forrása a növényvilág, ezért Aliza Jabés létre akart hozni egy természetes alapanyagokból készült kozmetikai márkát.
A 90-es évek elején rátalált Párizsban a NUXE kis kutatófejlesztő laboratóriumára, amelyet kiindulásként használt fel az új szépségápolási márka létrehozásához, amely ötvözi a TERMÉSZETET és a LUXUST. Filozófiája: kifinomultan nőies bőrápolás megalkotása, amelyet a természet és a nő inspirál és az alapjait a gyógyszeripar szakmai kerete adja.

TERMÉSZET
A hatékonyság és a kreativitás kimeríthetetlen forrása. Ez áll a kozmetikumokról alkotott elképzelései középpontjában.

INNOVÁCIÓ
A NUXE márkának saját kutatófejlesztő laboratóriuma van, jelenleg 45 szabadalma van bejegyezve, illetve áll bejegyzés alatt.

TESZTELÉS
A termékek csak akkor kerülnek bevezetésre, miután hatékonyságukat és biztonságosságukat bőrgyógyászati felügyelet alatt végzett szigorú és objektív tesztekkel bizonyították.

ELÉRHETŐSÉG
A márka fontosnak tartja, hogy a Vásárlóinak csúcsminőségű bőrápolási termékeket nyújtsunk elérhető áron. 

ÉRZÉKSZERVEKRE GYAKOROLT HATÁS
A NUXE céltudatosan elbűvölő textúrákat és kellemes illatokat hoz létre, a hatékonyság és a rendszeres használat ötvözése érdekében.

A NUXE ALAPTÖRVÉNYEI

Természetes aktív hatóanyagok alkalmazása, ásványi olajoktól és állati eredetű összetevőktől mentes*

Nem komedogén termékek**

Optimális biztonság és hatékonyság, amelyet a Francia Kutatási Minisztérium által elismert laboratórium tanúsít.