Nuxe kosár

NUXE HUILE PRODIGIEUSE Többfunkciós szárazolaj limitált kiadás (szatén öltés) 100 ml

Leírás és összetevők

NUXE Huile Prodigieuse® – többfunkciós szárazolaj arcra, testre és hajra limitált kiadás (szatén öltés) 100 ml

Szépségápolási ikonból, divatikon
Mademoiselle Steftolla (francia blogger) által újjászülettet az ikonikus, a valódi legendává vált NUXE Huile Prodigieuse® szárazolaj új ruhát öltött… Az új szatén öltésben, az Huile Prodigieuse® bátran felveszi a pózolást. Ébenfekete felsőrész és pöttyös harisnya, csakúgy mintegy táncos a kabaré show-ban: ellenállhatatlan és pimasz, lenyűgözően elegáns.
1991-es megjelenése óta a NUXE Huile Prodigieuse® szárazolaj Franciaországban az Nr. 1. számú testápolóolaj (arcra, testre és hajra), minden 6. másodpercben eladnak belőle egyet valahol a világon. A legendás NUXE Huile Prodigieuse® elbűvölő illatával és utánozhatatlan szárazolaj textúrájával, két új értékes olajjal gazdagodik. A kiemelkedő tápláló hatású japán kamélia és a helyreállító tulajdonságú argán olajokkal tökéletesedik a készítmény formulája: használatával a bőr puha, kisimult és gyönyörű, a haj lágy és csillogó lesz. A NUXE Huile Prodigieuse® ezen kívül antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint halványítja a már meglévő terhességi csíkokat és megelőzi az újak keletkezését.

Arcra: száraz bőr esetén kevés olajat kenjen közvetlenül a bőrére vagy tegye bele a szokásos NUXE arcápolójába, és vigye fel arcbőrére.

Hajra: a töredezett, sérült hajvégeket egy 3 hetes kúra alatt teljesen regenerálja, helyreállítja, a haj selymes fényűvé és könnyen kifésülhetővé válik. Töredezett hajvégeknél: 3 hétig minden este 1-2 cseppnyi olajat masszírozzon bele hajába. Nem kell kimosni. Vagy hajmosás előtt pakolásként lehet a száraz vagy már nedves hajba jó alaposan bemasszírozni, majd 10 perc után leöblíteni és a szokásos módon megmosni. 

A NUXE Huile Prodigieuse Többfunkciós szárazolaj szilikon, ásványi olaj és tartósítószer mentes formula.

Kiszerelés: 100 ml-es spray

6.890 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető
 Készlethiány
Kiszerelés: 100 ml

Vélemények