Hozzájárulok, hogy az INTERLOG Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
Nuxe kosár

NUXE MEN (7)

Azt már régóta tudjuk, hogy a női és férfi bőrápolás nagyon különböznek egymástól. A NUXE ezért fejlesztett ki egy átfogó és egyszerűen használható NUXE MEN bőrápoló családot kimondottan a férfiak szükségleteire szabva.

Egyrészről a stressz és a fáradtság látható nyomokat hagy az arcon, a mimikai vonalak mélyebbek lesznek, a szemek alatt sötét karikák és duzzadtság jelenik meg. A borotválkozás is napi megterhelést jelent. A bőr meggyengül, sérülékenyebbé válik az irritációval és a bőrpírrel szemben. Ezenkívül külső tényezők – pl. levegőszennyezés, dohányzás, időjárás, napsugárzás – károsíthatják a bőr mitokondriális DNS-ét, ezáltal felgyorsítva a bőr öregedését. Másrészről a férfiak és a nők anyagcseréje és energiaszükséglete szintén nagyon eltér. A férfiak átlagosan 23%-kal több energiát égetnek el naponta, ezért nagyobb energia bevitelre is van szükségük. Ez komoly hatással van a bőr állapotára. Összefoglalva, az öregedési folyamatoknak köszönhetően a férfiak bőrét még fontosabb feltölteni energiával, hogy hatékonyan harcolhasson az idő múlásával. A NUXE MEN átfogó megoldást nyújt ezekre a problémákra a növényi bőrápoló termékeinek köszönhetően.