Nuxe kosár

NUXE utazószett

NUXE arctisztító, hidratáló, testápoló, kéz- és körömápoló csomag
Leírás és összetevők

NUXE Travel Kit / NUXE Utazószett tartama:                               

1. NUXE Réve de Miel arctisztító és sminklemosó gél 15 ml. Gyengéd, szappanmentes, mézben gazdag gél, ami eltávolítja a sminket, tisztítja és nyugtatja az arcbőrt. Használja reggel és/vagy este.
2. NUXE Créme Prodigieuse hidratáló nappali krém a fáradtság jelei ellen 15 ml.  Antioxidáns tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt és feltölti energiával, eltüntetve a fáradtság jeleit. Védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen, amely a bőröregedés első számú okozója. Használja reggel és/vagy este.
3. NUXE Huile Prodigieuse többfunkciós száraz olaj arcra, testre, hajra 10 ml.  Többfunkciós száraz olaj egyedi formulájának köszönhetően táplálja, helyreállítja és puhítja a bőrt. Egész évben használható, arcra, testre, hajra egyaránt.
4. NUXE Réve de Miel kéz- és körömápoló krém 15 ml. Magas méztartalma segít táplálni és helyreállítani a száraz és sérült kezet, továbbá lassítja az öregedését.
5. NUXE Prodigieux tusfürdő olaj 30 ml. Mitikus illat és értékes textúra egy pillanatnyi színtiszta élvezet kedvéért. Gyengéden tisztítja a bőrt. Ha szemmel érintkezik, alaposan mossa ki!

 

6.790 Ft Kosárba!

Vélemények