Nuxe kosár

Szállítási információk

Kedves Vásárlóink!

A rendelés leadásakor többfajta szállítási mód közül választhat.

(A kiszállításnak a rendelési értéktől függetlenül van díja.)

- GLS futárszolgálat, melynek a díja 1490 Ft. Ha ezt a szállítási módot választja, akkor a szállító cég a kiszállítás előtt jelentkezni fog az Ön által megadott telefonszámon. A csomag feladást követően várhatóan másnapra megkapja a rendelését. Kapni fog egy sms-t a kiszállítás várható időpontjáról. A kiszállítás pontos időpontjáról a GLS ügyfélszolgálatán tud érdeklődni  +36 (1) 802 0265-os telefonszámon.

- PICK PACK PONTON az ország több ezer pontján lévő átvételi pontban veheti át. Ennek a díja 950 Ft.

A Pick Pack Pontokat a megrendelésnél tudja kiválasztani. Az ország területen közel 400 ilyen átvevőhely található. 

Sprinter Pick Pack Pont Ügyfélszolgálat: 

Cím: 1097 Budapest, Táblás utca 39.

Telefon: 06 (1) 803 6300 (hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el)

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint, ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Meghatalmazott átvevő esetén a jogosultság szóbeli igazolása általában elegendő.

Az árushely csak akkor kér meghatalmazást ha az átvételi jogosultság jogcíme kétséges.

Az átvevő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványt az árushely elkéri és annak adatait rögzíti.

A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő" megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

A változással kapcsolatos kérdéseikkel, forduljanak bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeken.